Ajankohtaista Hämeenkoski

Hätäkeskuksesta kiireettömään hoivapalveluun

Kuvituskuva: Colourbox

Sairaanhoitajaksi alunperin kouluttautunut ja hätäkeskustyötä pitkään tehnyt Mirva Miettinen päätti viime vuoden lopulla toteuttaa pitkällisen haaveensa ja ryhtyi hoiva-alan yrittäjäksi.

– Olen viimeiset vuodet työskennellyt johto- ja kehitystehtävissä valtakunnallisissa kotipalveluyrityksissä, kehittäen myös uudentyyppisiä hoivapalveluita perinteisten palveluiden tueksi kuten etähoivapalveluita, Miettinen kertoo. Hän työskenteli muun muassa Postin kotipalveluissa aluejohtajana.

– Ajatus yrityksen perustamisesta lähti siis puhtaasti asuinpaikastani Hämeenkoskesta, ja siitä kun palveluita täältäkin keskitetään keskuksiin. Se harmittaa tietenkin. Nyt minulla on vahva tahto palvella vanhuksia täällä kauempana keskuksista. Toimialueelleni kuuluvat Hämeenkoski, Lammi, Tuulos ja Kärkölä. Asiakkaita on tullut myös muualta Hollolasta, Asikkalasta ja Lahdesta, Miettinen kertoo.

Ilman kiinteää toimipistettä työskentelevä Miettinen vie Hollolan kotipalvelut nimellä toimivan yrityksensä hoivapalvelut ikäihmisille kotiin.

– Olen nähnyt liiallisen kiireen hoivatyössä ja haluan itse tarjota kiireettömiä kohtaamisia, sanoo Miettinen.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat