Ajankohtaista

Iso liikenneonnettomuus 12-tiellä Huljalan ja Kastarin välillä

Kuvituskuva: Hämeen poliisilaitos

Hätäkeskuksen tiedotteen mukaan Hämeenkosken kohdilla valtatie 12:lla on tapahtunut  liikenneonnettomuus. Ensitiedote onnettomuudesta tuli pelastustoimen mediapalvelusta kello 9:37 nimikkeellä tieliikenneottemuus, keskisuuri, mutta tapahtumalaji päivittyi suureksi muutamaa minuuttia myöhemmin. Onnettomuuspaikka sijaitsee Huljalan ja Kastarin välissä. Tie on suljettu liikenteeltä.

Onnettomuuspaikka tieliikennekartalla.

Lisäys klo 10:14: Hämeen poliisi kertoi juuri Twitter-tilillään, että onnettomuudessa on mukana kuusi ajoneuvoa: täysperävaunurekka, bussi, kaksi puolustusvoimien autoa ja kaksi henkilöautoa. Liikenne seisoo jo Kukonkoivun kohdalla valtatiellä, poliisi ohjaa liikennettä ja käännyttää viestinsä mukaan ainakin Lahden suunnasta tulijoita Kukonkoivun  kohdalla takaisinpäin.

Lisäys klo 10:55: STT:n mukaan onnettomuudessa ei ole kuolonuhreja. Poliisin mukaan osallisia oli seitsemän. Bussissa oli onnettomuushetkellä kyydissä vain kuljettaja.

Lisäys klo 11:21: Ilmatieteen laitos on antanut varoituksia huonosta ajokelistä.

Lisäys klo 12.40: Panssariprikaati tiedottaa, että kaksi prikaatin ajoneuvoa oli osallisena usean ajoneuvon liikenneonnettomuudessa. Neljä varusmiestä vietiin Panssariprikaatin tiedotteen mukaan Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastettaviksi, henkilöt kävelivät pois ajoneuvoista. Tapauksessa mukana olleita henkilöitä on pyydetty olemaan läheisiinsä yhteydessä. Ajoneuvon evakuointi tapahtumapaikalta on käynnissä.

Lisäys 13:03: Sulku on ohi ja tie on avattu liikenteelle.

 

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat