Ajankohtaista Keski-Häme

Jätteenkäsittelyalueden käyttöä rajoitetaan ja vaarallisen jätteen keräystempaukset perutaan

Kuvituskuva: Unsplash

Kiertokapula Oy rajoittaa henkilöasiakkaiden asiointia jätteidenkäsittelyalueillamme 7.4.2020 alkaen. Koronaepidemian aikana alueilla tulisi asioida vain välttämättömissä tilanteissa.

Alueelle päästetään sisään rajoitettu määrä asiakkaita kerrallaan. Liikenteenohjaus tapahtuu vaakatoimiston liikennevaloilla, ja lisäksi henkilökuntaa on ohjaamassa liikennettä.

Ammattiliikennettä ei rajoiteta.

Rajoittaminen aiheuttaa todennäköisesti jonoja porteille, joten  asiakkailta toivotaan ymmärrystä tässä poikkeustilanteessa.

Poikkeustilanteesta johtuen myös vaarallisen jätteen keräystempaukset Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Kalvolassa, Rengossa, Järvenpäässä, Keravalla Mäntsälässä, Hattulassa ja Valkeakoskella 14.4.–8.5.2020 välisenä aikana on siirretty syksyyn viikolle 38.

Kierrokset ovat olleet hyvin suosittuja, ja keräyspisteille on muodostunut suuriakin väkijoukkoja, joten koronatilanteessa tällaisia kokoontumistilanteita ei voida aiheuttaa. Puutustieto ei ehtinyt viime viikolla kuntalaisille kotiin jaettuun Tietokapula -lehteen.

Pääsiäisen johdosta alue suljetaan kiirastorstaina normaalia aiemmin (klo 17.00). Alue avataan jälleen tiistaina 14.4.2020.

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat