Ajankohtaista Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Kesänopeudet voimaan huomenna

Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maantieverkon talvi- ja pimeän ajan rajoitukset poistetaan tiistain ja keskiviikon (31.3.–1.4.2020) aikana, mikäli sää- ja keliolosuhteet sen sallivat. Tiekohtaiset kesäkauden nopeusrajoitukset astuvat voimaan heti kun merkit on vaihdettu.
Päijät-Hämeessä päällysteiden kunnon vuoksi joillakin tieosuuksilla ei vielä siirrytä kesäkauden nopeusrajoituksiin. Valtatiellä 4 on 58 kilometrin kohta, missä nopeusrajoitus on toistaiseksi 100 kilometriä tunnissa. Samoin valtatiellä 12 on 5 kilometrin kohta Hämeenkosken kohdalla,  ja kantatiellä 54 on 22 kilometrin kohta, missä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Tarkemmat paikat selviävät oheisesta kartasta.
– Näillä kohteilla talvinopeusrajoitus jää voimaan, koska päällysteessä on talven jälkeen uria ja vaurioita. Kesänopeusrajoitukset voidaan ottaa käyttöön, kun vauriot saadaan pysyvämmin korjattua. Paikoin tämä vaatii päällysteen uusimista koko kaistan leveydeltä”, toteaa Kaakkois-Suomen ely-keskuksen kunnossapitoyksikön päällikkö Tuomas Vasama.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski