Ajankohtaista Hauho Lammi Tuulos

Kesätyösetelit jaossa

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa. Kuva: Colourbox

Hämeenlinnan kaupunki jakaa tänä vuonna 280 kesätyöseteliä tukeakseen nuorten työllistymistä kesällä. Yhden setelin arvo on 250 euroa, ja niitä voidaan myöntää vain yksi henkilöä kohden, ja yksi työnantaja voi palkata kesän ajalle korkeintaan neljä nuorta kesätyösetelillä.

Tuki maksetaan työnantajalle, joka palkkaa kesätyöhön vuosina 1997–2006 syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren  1.5.–30.8.2021 välisenä aikana. Työpäiviä on tänä ajanjaksona oltava vähintään kolme viikkoa, ja työnantajan on huolehdittava siitä, että palkka on työehtosopimusten mukainen. Nuorelle verojen jälkeen käteen jäävän palkan on lisäksi oltava vähintään 500 euroa.

Työnantajana voi olla yritys tai rekisteröity yhdistys. Tuki on tarkoitettu hämeenlinnalaisille nuorille, mutta työllistävä yritys voi kuitenkin sijaita missä tahansa Suomessa. Kunta, yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö eivät voi saada tätä työllistämistukea.

Kesätyösetelin saadakseen nuori etsii itse työnantajan ja täyttää hänen kanssaan kesätyösetelin hakulomakkeen. Seteleitä on saatavilla 21.1.-28.6.2021 välisenä aikana niin kauan kuin kaikki 280 seteliä on jaettu.

Lisätietoja Hämeenlinnan kaupungin sivuilla.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski