Ajankohtaista Korona Keski-Häme

Liikuntaseurat voivat hakea erityisavustusta digi- ja etävalmennuksen järjestämiseen 14.5. mennessä

Kuvituskuva: Päivi Lindén

Aluehallintoviraston tuoreessa tiedotteessa opastetaan liikunta- ja urheiluseuroja hakemaan korona-avustusta. Seurat voivat hakea aluehallintovirastolta erityisavustusta toimintaan, jota ne järjestävät koronavirusepidemiasta aiheutuneiden rajoitusten aikana. Seurat voivat hakea avustusta toiminnan ja palveluiden saatavuuden turvaamiseksi esimerkiksi etä- tai digivalmennuksella, kun toimintaa ei voi järjestää rajoitusten takia tavalliseen tapaan. Avustusta voi hakea toimintaan, jota järjestetään ajalla 1.3.–31.5.2020.

Avustusta haetaan aluehallinnon sähköisessä asiointipalvelussa. Hakuaika päättyy 14.5.2020 kello 16.15. Avustusta voivat hakea paikalliset liikunta- ja urheiluseurat, jotka ovat rekisteröityjä yhdistyksiä. Päätökset avustuksen saajista pyritään tekemään kesäkuun puoliväliin mennessä.

Koronavirusepidemia on vaikeuttanut ja tulee vaikeuttamaan paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen toimintaa. Tilanteen takia seurojen on vaikea järjestää liikuntatoimintaa, joten seurojen on pitänyt kehittää nopeasti korvaavia toimenpiteitä perinteisen toiminnan tilalle. Aluehallintoviraston erityisavustus on tarkoitettu kattamaan kustannuksia, joita muuttunut tilanne on aiheuttanut seuroille.

Ohjevideo aluehallinnon sähköisen asiointipalvelun käyttöön

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski