Ajankohtaista Keski-Häme

Poliisi valvoo joululiikennettä

Poliisi valvoo liikennettä- Kuvituskuva Poliisi

Joulun menoliikenne jakautuu poliisin tiedotteen mukaan tänä jouluna erityisesti maanantain ja keskiviikon välille. Paluuliikenne vilkastuu erityisesti joulun pyhien jälkeen ja viikon 53 alussa. Poliisi valvon joulun meno- ja paluuliikennettä pääteillä.

Joulun menoliikenne jakautuu erityisesti maanantain ja keskiviikon välille. Paluuliikenne vilkastuu erityisesti joulun pyhien jälkeen ja viikon 53 alussa.

Liikennemäärät pääteillä ja taajamissa kasvavat reilusti ja poliisi muistuttaa autoilijoita varaamaan joululiikenteessä riittävästi aikaa ostosmatkoille ja pitemmille ajomatkoille. On tärkeää myös huomioida muut tielläliikkujat ja noudattaa liikennesääntöjä.

— Pahoja ruuhkia pääteille ei odoteta, mutta mahdollinen peräänajo tai muu onnettomuus voi muuttaa tilanteen pysähteleviksi ja seisoviksi jonoiksi. Kun matkantekoon on varattu riittävästi aikaa, ajonopeudet ovat nopeusrajoitusten ja olosuhteiden mukaiset ja muistetaan pitää riittävä etäisyys edellä ajavaan, voidaan monilta vaaratilanteilta välttyä, komisario Asko Sartanen kertoo.

Suositeltavaa on myös välttää tarpeettomia ohituksia. Kaikilla on oikeus päästä ehjänä perille.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski