Ajankohtaista Keski-Häme

Poliisi: Varaa aika lupa-asiointiin äläkä tule nuhaisena

Kuvituskuva: Colourbox

Lahden pääpoliisiasemalla ja Hämeenlinnan poliisiasemalla palvellaan poliisin tiedotteen mukaan edelleen pääsääntöisesti vain ajan varanneita asiakkaita. Tarpeetonta henkilökohtaista asiointia kehotetaan välttämään ja sen sijaan käyttämään poliisin sähköistä asiointipalvelua. Useimmat lupa-asiat on mahdollista laittaa vireille sähköisen asiointipalvelun kautta. Terveysviranomaisten antamien suositusten mukaisesti erityisesti hengitystieoireista kärsiviä kehotetaan välttämään poliisiasemilla asiointia.

Kiireellisissä lupa-asioissa tai riskiryhmään kuuluvia asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä etukäteen Lahden tai Hämeenlinnan lupapalvelupisteisiin. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse: lupahallinto.hame@poliisi.fi.

Forssan, Heinolan ja Riihimäen lupapalvelupisteet palvelevat kesällä 1.6.2020 alkaen ainoastaan ajan varanneita asiakkaita. Myös valmiiden asiakirjojen noutamista varten tulee varata aika, ja se voi olla mikä tahansa varattavissa oleva 15 minuutin aika. Ajanvarauksen aiheeksi voi valita esimerkiksi ”Passi” tai ”Ajo-oikeuden palautus”, vaikka noudettava asiakirja ei kuuluisikaan näihin lupatyyppeihin.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat