Ajankohtaista Korona Keski-Häme

Poliisilla puuhaa pitkin yötä

Kuvituskuva: Colourbox

Hämeen poliisi kertoo tiedotteessaan, että heillä oli työntäyteinen vuorokausi poliisilaitoksen alueella. Tehtäviä oli yhteensä 210, joista yövuoron aikana hoidettiin noin 120. Poliisilain perusteella eriasteisia häiriköitä tai päihtyneitä otettiin säilöön 15 henkilöä.

Poliisin saaman tiedon mukaan Päijät-Hämeessä oli ravintoloita auki kymmenkunta ja Kanta-Hämeessä neljä. Kanta-Hämeen ravintoloissa oli asiakkaita suhteellisen paljon. Partioiden havaintojen mukaan kaupunkien keskustoissa oli vähän ihmisiä liikkeellä. Kotihälytyksiä oli nelisenkymmentä Hämeen alueella.

121 autoa käännytettiin Uudenmaan rajalla

Uudellamaalla poliisi aloitti Uudenmaan liikkumisrajoituksen valvonnan lauantaina 28.3.2020 kello 00.00 yhteistyössä Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Liikkumisrajoituksen valvontaa on toteutettu yön aikana tarkistuspisteillä sekä liikkuvan valvonnan avulla.

Uudenmaan maakuntarajan tarkastuspisteelle on saapunut lauantaihin kello 9.00 mennessä 3152 ajoneuvoa, joista 121 on jouduttu käännyttämään. Valmiuslain rikkomisesta on annettu vain yksi sakko.

– Ihmisten suhtautuminen sulkupisteillä on ollut ymmärtäväinen eikä erityisiä kiistatilanteita ole ollut, kertoo operaation yleisjohtaja ylikomisario Seppo Kujala, Helsingin poliisilaitokselta.

Junissa on ollut vähän matkustajia ja tarkastukset ovat sujuneet rauhallisesti.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski