Ajankohtaista Keski-Häme

Poliisin vuodenvaihde kiireinen

Poliisi valvoo liikennettä- Kuvituskuva Poliisi

Hämeen poliisin vuodenvaihteen ylittänyt vuorokausi oli kiireinen. Päivävuoro sujui poliisin tiedotteen mukaan vielä rauhallisesti, mutta yövuoro oli kenttäväelle työntäyteinen. Tehtäviä poliisipartioilla oli yhden vuorokauden yhteensä 361 kappaletta, joista 254 hoidettiin yövuoron voimin.

Päihtyneitä henkilöitä tuotiin useita kiinniottotiloihin selviämään ja aamuun mennessä oli 3 rikosilmoitusta kirjattu vahingonteosta liittyen räjäytettyihin postilaatikoihin Hämeenlinnassa, Hollolassa ja Riihimäellä. Forssassa oli tämän lisäksi kirjattu ilmoitus vahingonteosta, kun roska-astiaan oli laitettu ilotulitteita, minkä seurauksena roska-astia oli syttynyt palamaan. Pelastuslaitos oli saanut palon sammutettua. Vuorokauden aikana autoiltiin myös paljon päihtyneenä ja poliisi sai kiinni 4 alkoholin ja 4 huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillutta henkilöä.

Lahdessa 1990-luvulla syntynyt nainen oli mennyt ravintolaan nauttimaan juoma- ja ruokatarjoiluja ilman kykyä maksaa ravintolalaskua. Päihtynyt nainen vietiin poliisin putkatiloihin uudenvuoden yöksi ja häntä tullaan kuulustelemaan epäiltynä lievään petokseen.

Keski-ikäinen mies oli tilannut Heinolassa taksikyydin ja ajeluttanut itseään pari tuntia ympäri Heinolaa päätyen Lahteen. Mies ei pystynyt maksamaan lähes 200 euron arvoista kyytiään ja hän sai yösijan Lahden pääpoliisiaseman putkatiloista. Miehelle kirjattiin rikosilmoitus lievästä petoksesta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski