Ajankohtaista Keski-Häme

Rattijuopot törttöilivät viikonloppuna pitäjissä

Kuvituskuva: Hämeen poliisilaitos

Lauantai-iltana Lammilla noin 45-vuotias mies lähti ohittamaan oikealta vasemmalle kääntymässä ollutta henkilöautoa, mutta menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan ja törmäsi ohitettavan auton oikeaan etuoveen. Autoilija ei pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta polisi tavoitti hänet pian lähistöltä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat ja hänet oli määrätty ajokieltoon syksyllä 2018. Kääntymässä ollutta autoa kuljettanut noin 20-vuotias mies ei loukkaantunut törmäyksessä. Ohittajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntai-iltana poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Hämeenkoskella. Partio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jota kuljetti 34-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, joka oli alle rangaistavuuden. Huumepikatesti oli puolestaan positiivinen. Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.

Tapausta tutkitaan poliisin tiedotteen mukaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja huumausainerikoksena.

Sunnuntai-iltana partio pysäytti myös Tuuloksentiellä 29-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton. Ajo-oikeudettoman miehen puhalluskoe oli nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hänellä on kaksi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä ennen kyseistä ajoa. Lisäksi hänen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä luvaton kaasusumutin.

Tätä asiaa poliisi tutkii rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena ja lievänä ampuma-aserikoksena.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski