Ajankohtaista Korona Hauho Lammi Tuulos

Uimahallit ja kuntosalit suljetaan

Lammin uimahalli pysyy kiinni tammikuun loppuun asti. Kuva: Amanda Makiainen

Covid-19-viruksen on todettu olevan erityisen vaarallinen riskiryhmiin kuuluville. Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy pyrkii omalla toiminnallaan ehkäisemään viruksen leviämistä.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on päättänyt seuraavista toimenpiteistä:

1. Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit sekä Voutilakeskuksen allas ovat suljettuina 14.3.-13.4.2020. Jo myytyihin uimahallien sarjalipputuotteisiin lisätään automaattisesti voimassaoloaikaa. Uimahallien liikuntasalit ovat kuitenkin toistaiseksi käytettävissä.

2. Hämeenlinnan Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit Hauholla, Kalvolassa (Iittala-halli ja voimailusali), Lammilla, Loimua Areenalla, Rengossa ja Voutilakeskuksessa ovat suljettuna 13.4.2020 asti. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

3. Kaikki Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n ohjaustoiminta kevään osalta keskeytetään. Kevään kurssimaksuista hyvitetään toteutumatta jääneet kerrat. Ohjaushenkilöstö on yhteydessä asiakkaisiin hyvityksen osalta.

4. Liikuntatilojen varauksien peruutuksissa ei noudateta tällä hetkellä normaaleja peruutusehtojamme. Tulevat tilavaraukset voi nyt perua ilman kustannuksia varauksen ajankohdasta riippumatta. Peruutukset sähköpostitse toimisto@liikuntahallit.fi

5. Temppulaari ja yleisöluistelut ovat loppukevään osalta peruttu. Vesisankarit tapahtuma uimahallissa la 14.3.2020 on peruttu.

6. Liikuntalukkaritoiminta päättyy 13.3.2020 kuluvan kauden osalta.

7. Asiakaspalvelumme palvelee 16.3.2020 alkaen toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdolliset avainten palautukset myöhempänä ajankohtana. Avainten noudon osalta pyydämme yhteydenottoa etukäteen puhelimitse.

Muut salit, hallit ja kentät ovat toistaiseksi seurojen ja muiden toimijoiden käytettävissä, mikäli ne toimintaansa jatkavat.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski