Ajankohtaista Korona

Yksi Kanta-Hämeen sairastuneista kuuluu keskussairaalan henkilöstöön

Kuvituskuva: Colourbox

Torstaihin 26. maaliskuuta mennessä Kanta-Hämeen alueella on todettu yhteensä 21 COVID-19-tartuntaa. Tartunnan saaneita on Hämeenlinnan, Forssan ja Riihimäen seuduilla. Testausta on kohdennettu THL:n ja STM:n ohjeistuksen mukaisesti terveydenhuollon henkilöstöön, sairaalahoitoa vaativiin ja riskiryhmiin, joten todellinen tartuntojen määrä on todennäköisesti huomattavasti suurempi.

Keskiviikkona 25.3. valmistuneissa näytteissä oli yksi uusi COVID-19-positiivinen tulos. Tartunta oli aiemmin tartunnan saaneen lähikontakti. Kanta-Hämeessä kaikki tartuntaketjut ovat edelleen olleet jäljitettävissä.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa  menehtyi 25.3. yksi henkilö COVID-19-tautiin. Henkilö oli riskiryhmään kuuluva keski-ikäinen, joka kärsi perussairaudesta.

Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kaksi COVID-19-potilasta. Yksi tartunnan saaneista on Kanta-Hämeen keskussairaalan henkilöstöön kuuluva. Tartunta varmistui tiistaina 24.3., jonka jälkeen selvitettiin muun henkilöstön altistuminen. Tartunnan saanut työntekijä ei ole ollut selvityksen perusteella työtehtävissä, eikä sairaalan tiloissa oireisena tai tartuntavaiheen aikana, joten muuta henkilöstöä ei aseteta karanteeniin.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski