Ajankohtaista Uutisaiheet Keski-Häme

Elenia Lämpö on nyt Loimua

Elenia Oy myi kesällä 2019 kaukolämpöliiketoimintansa ulkomaisille sijoitusyhtiöille, ja uusi yritys jatkaa toimintaansa tammikuussa 2020 nimellä Loimua Oy. Loimuan päätoimipaikka on Hämeenlinnassa. Nimenmuutoksen myötä myös Hämeenlinnan Elenia Areena vaihtaa nimensä Loimua Areenaksi.

Suomessa paikallisesti toimiva Loimua tuottaa kaukolämpöä ja myy sekä jakelee kaukolämpöä ja maakaasua. Yritys tarjoaa asiakkailleen räätälöitäviä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Heinolassa. 85 000 asiakkaan joukossa on sekä yrityksiä että kuluttajia. Yritys työllistää 90 henkilöä, ja sillä on kaukolämpöverkkoa noin 500 kilometriä.

Elenia Lämpö toimi sisäpalloiluhalli Elenia Areenan nimisponsorina Hämeenlinnassa sen valmistumisesta vuonna 2014 lähtien. Yhtiön yrityskaupan seurauksena halli saa uuden nimen Loimua Areena. Loimua Oy tuottaa halliin myös lämmityksen.

– Meille Loimuassa on äärimmäisen tärkeää tukea paikallista toimintaa ja erityisesti niin lasten, nuorten kuin ammattilaisten urheilu on meille sydämen teema. Loimua Areena on yksi tavoistamme mahdollistaa ja edesauttaa yhteiskuntamme hyvinvointia. Tuomme ympäristöystävällistä lämpöä niin koteihin kuin pelikentille, sanoo Loimua Oy:n toimitusjohtaja Matti Tynjälä.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski