Uutisaiheet Hämeenkoski

Hollolan kirkkoherranvaalin tärkeät päivät

Hollolan seurakunnan uusi kirkkoherra valitaan huhtikuussa välittömällä vaalitavalla eli niin sanotulla kansanvaalilla sunnuntaina 7.4.2019. Kirkkoherranvaalin ennakkoäänestys on vaalia edeltävän viikon arkipäivinä 1.–5.4. Äänioikeutettuja ovat kaikki 18 vuotta täyttäneet Hollolan seurakunnan jäsenet.

Hollolan kirkkoherran virkaa haki määräaikaan mennessä kolme pappia, joista kaksi työskentelee Päijät-Hämeessa ja yksi Etelä-Pohjanmaalla. Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli on päättänyt asettaa hakijat ehdolle Hollolan seurakunnan kirkkoherranvaalissa seuraavasti: 1. vaalisijalle asetettiin Launeen seurakunnan kirkkoherra, rovasti Heikki Pelkonen, 2. vaalisijalle Hollolan seurakunnan kappalainen Timo Huttunen ja 3. vaalisijalle Laihian seurakunnan kirkkoherra Marja-Liisa Mäki.

Ehdokkaiden vaalinäytteet annetaan nyt ensimmäistä kertaa Hollolan kuntakeskuksen Sovituksenkirkossa kolmena peräkkäisenä sunnuntaina: ensimmäisellä vaalisijalla oleva Heikki Pelkonen toimittaa päiväjumalanpalveluksen 10.3.2019, toisella vaalisijalla oleva Timo Huttunen toimittaa päiväjumalanpalveluksen 17.3.2019 ja kolmannella vaalisijalla oleva Marja-Liisa Mäki toimittaa päiväjumalanpalveluksen 24.3.2019.

Hollolan seurakunnan toimialueena ovat Hollolan, Kuhmoisten, Kärkölän ja Padasjoen kunnat ja jäseniä sillä on noin 25 000.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski