Uutisaiheet Keski-Häme

Ilmoittautuminen avoimiin korkeakouluopintoihin alkaa 1.8.2019

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella osia AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista.Ilmoittautuminen syksyn 2019 avoimiin opintoihin alkaa 1.8. ja päättyy 15.8.2019.

Avoimen AMKin opinnot voivat olla vaihtoehtoinen väylä tutkinto-opinnoille. Niiden avulla voi myös kehittää omaa ammattitaitoaan tai päivittää jo olemassa olevaa osaamista. Opiskelu HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa tapahtuu yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Verkkototeutukset sopivat niille, jotka haluavat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta.

Syksyllä 2019 HAMKin avoimissa opinnoissa on mahdollisuus perehtyä muun muassa erilaisiin hoitotyön, tuotantotalouden, tietojenkäsittelyn, liiketalouden, johtamisen ja yrittäjyyden opintoihin, sekä biotalouden ja kestävän kehityksen opintoihin.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa ja ne on mahdollista sovittaa myös lukion tai ammatillisen oppilaitoksen tutkintoon.

Avoimen AMKin tarjonta esitellään koulun verkkosivuilla. Lisätietoja antaa kunkin koulutusalan opintosihteeri. Häneltä voi myös kysyä henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski