Uutisaiheet Keski-Häme

Kaupunginjohto aloittaa pitäjäkierrokset Hauholta

Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio (vas), apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas käyvät kevään ja kesän aikana iltakahveilla pitäjissä.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo käynnistävät kevään mittaan niin sanotut pitäjäkierrokset/kaupunginjohdon iltakahvit, jolloin he vierailevat kussakin pitäjässä keskustelemassa kaupungin ajankohtaisista asioista ja pitäjäläisiä puhuttavista kysymyksistä. Myös kantakaupungissa tullaan järjestämään kaupunginjohdon kuntalaistapaamisia.

Kierrokset alkavat Hauholta keskiviikkona 8.5. Tilaisuus järjestetään Hauhotalossa kello 16.30 alkaen.

Tiistaina 28.5. on Rengon tapahtuma. Lammi, Tuulos, Kalvola ja kantakaupunki ovat vuorossa kesätauon jälkeen. Näiden ajankohdista ja paikoista kaupunki on luvannut ilmoittaa myöhemmin.

Kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että tilaisuuksien yhteydessä ei katsota tai näytetä ensimmäistäkään powerpointtia, vaan kaupungin johtohenkilöt keskittyvät lyhyiden alustussanojen jälkeen keskustelemaan kuntalaisten kanssa ja tulemaan yhä paremmin tutuiksi. Kahviakin on luvattu pitäjäkierroksen tilaisuuksissa tarjota.

Kaupunginjohdon iltakahvit Hauhotalossa keskiviikkona 8.5.2019 klo 16.30-18.30

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski