Ajankohtaista Korona

Hämeenkoskenkin seurakunta siirtyy verkkoon

Hämeenkosken kirkon 150-vuotisjuhla lähetetään kirkossa videoituna suorana lähetyksenä ilman paikalla olevaa yleisöä. Kuva: Keski-Hämeen kuva-arkisto

Hollolan seurakunta siirtyy kaikkine kappeliseurakuntineen verkkoon. Koko seurakunnan alueella on yksi digitaalinen lähetys sanajumalanpalveluksesta, mutta lähetys tulee vuorotellen seurakunnan eri kirkoista. Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa yleisöä. Suora lähetys tulee sunnuntaisin kello kymmenen ja se lähetetään Hollolan seurakunnan sosiaalisen median sivuilla. Lisätietoja löytää Hollolan seurakunnan päivittyvältä Uutiset-sivulta.

Vesikansaa lukuunottamatta kaikki Hollolan seurakunnan alueen kirkot, myös Hämeenkoskella, ovat auki hiljentymistä varten joka sunnuntai kello 11–14.  Seurakunnan työntekijät päivystävät paikalla.

Julkisten tilaisuuksien, myös kirkollisten toimitusten koko rajataan valtioneuvoston linjauksen mukaan enimmillään 10 henkeen. Piispat ovat ohjeistaneet, että seurakunnat voivat käyttää harkintaa, jos omaisten määrä ylittää sallitun määrän esimerkiksi muistotilaisuudessa.

Yli 70-vuotiaita ja flunssaoireisia kehotetaan pysymään kotona.

Muu toiminta ja ulkopuolisten tilavaraukset seurakunnan toimitiloissa on peruttu 26.4. saakka.

Diakoniatyössä pyritään välttämään lähikontaktia

Kriisitilanteessa, muun muassa  taloudellinen avustaminen ja sielunhoito,yhteydessä omaan diakoniatyöntekijääsi puhelimitse. Ks. yhteystiedot alla.

Diakonian ruokajakelu jakaa kauppojen ylijäämäruokaa epidemian aikana ma, ke, pe kello 10–11 Sovituksenkirkon  alaparkkipaikalla, Keskuskatu 2.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Korona-epidemian leviämisen ehkäisemiseksi kirkkoherranvirasto, seurakuntatoimistot ja taloustoimisto siirtyvät puhelin- ja sähköpostipalveluun 26.4.2020 asti.Taloustoimisto palvelee puhelimitse ja sähköisesti klo 9-15 omien yhteystietojen kautta.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot verkossa: www.hollolanseurakunta.fi/yhteystiedot.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski