Korona Hauho Lammi Tuulos

Hämeenlinnan koronarokotuksiin ei toistaiseksi voi varata aikoja

Keski-Hämeen koronauutiset

Hämeenlinnan kaupungin koronavirusrokotuksiin ei toistaiseksi voi varata enää rokotusaikoja rokotteiden vähäisyyden vuoksi. Ajanvaraus lopetettiin 3. päivä helmikuuta ja käynnistetään kaupungin tiedotteen mukaan  uudelleen, kun rokotteita saadaan lisää.

Tällä hetkellä rokotusajanvarausnumeroon ei voi jättää takaisinsoittopyyntöä. Aiemmin rokotusajanvarauspuhelimeen soittopyynnön jättäneille soitetaan takaisin, kun rokotteita saadaan lisää ja aikoja rokotukseen voidaan taas jakaa.

Aiemmin ilmoitetut ajat ja pitäjien rokotuspäivät ovat voimassa. Rokotuspäiviä lisätään sitä mukaa, kun rokotteita saadaan enemmän. Alueellisista rokotuksista toivotaan, että ne kohdentuisivat kunkin rokotusalueen omille asukkaille.

Koronarokotusten ajanvaraus on tässä vaiheessa suunnattu vain yli 80-vuotiaille. Seuraavana vuorossa olevan ryhmän, 75-vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien  kansalaisten sekä heidän omaishoitajansa rokotusten arvioitu aloitusaika on maaliskuussa.

Rokotusohjelmaa voi seurata kaupungin verkkosivuilta. Koko sairaanhoitopiirin rokotusten etenemisestä kerrotaan viikoittaisessa seurannassa keskussairaalan koronasivuilla.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski