Ajankohtaista Korona Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Hämeenlinnan yksinyrittäjätuet jakaa Linnan Kehitys

Keski-Hämeen koronauutiset

Valtioneuvosto ohjeisti kuntia keskiviikkona yksinyrittäjien tukemisesta ja ilmoitti myös kunnille tätä tarkoitusta varten jaettavat määrärahat. Koronan takia vaikeuksiin joutuneet yksinyrittäjät voivat  hakea kotikunnastaan 2000 euron koronatukea. Kunnat tiedottavat alueensa yrittäjille, kun tuki on haettavissa.

Hämeenlinnan kaupunginhallituksen kokouksessa ensi tiistaina päätetään yksinyrittäjille suunnatun tuen jakamisesta ja sen edellyttämistä muutoksista hallintosääntöön. Muutokset tulevat voimaan 28.4.

Hämeenlinnan kaupungin johtoryhmässä ja koronaa varten perustetussa valmiusryhmässä käydyn keskustelun perusteella on sovittu, että Linnan Kehitys valmistelee yksinyrittäjien koronatuen jakamisen ja päätökset tuesta tekee strategiajohtaja Markku Rimpelä.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että hallintosäännön lukuun konsernipalvelujen erityisestä päätösvallasta lisätään strategiajohtajaa koskevaan tekstiin kohta neljä: 4. päättää valtiolta kunnan päätöksentekoon siirtyvistä yritystuista.

Hallintosääntöön esitetään myös lisättäväksi sosiaali- ja terveyslautakunnan tehtäviin uusi perhekuntoutusyksikkö, joka on perustettu osana lapsiperheiden palveluiden muutosprojektia.

Yrittäjät.fi-sivuston mukaan Hämeenlinna saa jaettavaksi 1,1 miljoonaa euroa. Tuki riittää 564 yrittäjälle. Hämeenlinnan alueella on 2261 yksinyrittäjää.

Yrittäjien sivuilla annetaan myös tarkat ohjeet tuen hakemisen edellytyksiin.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski