Ajankohtaista Korona Keski-Häme

THL:n kartta päivittyi: Hämeenlinnassa kolme uutta tartuntaa

Keski-Hämeen koronauutiset

Sunnuntaina 19.4. päivittyneiden THL:n tietojen mukaan Suomessa on eilisen jälkeen rekisteröity 102 uutta tartuntaa. Kaikkiaan tartuntoja on nyt 3783.

Kanta-Häme ilmoittaa, että eilisen aikana tulleissa testituloksissa oli yksi uusi koronatartunta. Yhteensä niitä on Kanta-Hämeessä 66. Sairaalahoidossa Kanta-Hämeessä on vain yksi koronapotilas, tehohoidossa ei yhtään.

THL:n karttapalvelussa Kanta-Hämeen lukemissa näyttäisivät nyt olevan kaikki testitulokset mukana. Hämeenlinnaankin on merkattu kolme uutta koronatartuntaa, niitä on nyt yhteensä 32.

Päijät-Hämeessä uusia tartuntoja on kolme. Yhteensä varmistettuja koronatartuntoja on sielläkin todettu sairaanhoitopiirin mukaan 66. THL:n karttapalvelussa Päijät-Hämeen lukemista puuttuu seitsemän tartuntaa. Hollolassa on karttapalvelun mukaan tartuntoja edelleen seitsemän.

Sairaalahoidossa on Päijät-Hämeessä 7 potilasta, joista tehohoidossa on 4. Koronaviruksen aiheuttamasta taudista parantuneita, joiden tartunta on varmistettu laboratorionäytteellä, on Päijät-Hämeen puolella 41 (muutos edellispäivään +2). Testattuja on yhteensä 1573.

Kanta-Häme ei kerro parantuneiden lukumäärää vaan sanoo, että sairaalahoidosta kotiutettuja potilaita on jo lukuisia. ja kymmeniä tartunnan saaneita kantahämäläisiä on jo parantunut COVID-19-taudista.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski