Ajankohtaista Korona Hämeenkoski

Hollola ei peri päivähoitomaksuja, jos lasta hoidetaan kotona

Hollolan hyvinvointivaliokunta päätti torstain kokouksessaan, että vallitsevasta poikkeusolosuhteesta johtuen Hollolan kunnan asiakasmaksujen periaatteista ja ohjeistuksesta poiketaan seuraavalla tavalla:

  1. Niiltä huoltajilta, jotka hoitavat lapsensa kotona ei peritä päivähoitomaksuja poikkeustilanteen aikana alkaen 16.3.2020. Yksittäisten hoitopäivien tarve tulee ilmoittaa etukäteen, jotta ne voidaan huomioida. Ne huoltajat, joiden lapset ovat päivähoidossa maksut peritään normaalisti.
  2. Palveluseteli maksetaan yrittäjille poikkeustilanteen aikana normaalisti ja palveluntuottajien tulee ylläpitää lapsen hoitopaikka, vaikka huoltaja ei paikkaa käyttäisikään poikkeustilanteen aikana. Yrittäjien suositellaan jättävän huoltajien omavastuuosuus perimättä poikkeustilanteen aikana.
  3. Koululaisten iltapäivätoimintaan osallistuneilta ei peritä maaliskuulta asiakasmaksuja. Ne lapset, jotka ovat lähiopetuksessa ja osallistuvat iltapäivätoimintaan, maksut peritään normaalisti.
  4. Nämä poikkeukset asiakasmaksuihin ovat voimassa tämän poikkeustilanteen ajan, jonka päätyttyä palataan asiakasmaksujen osalta normaaliin käytäntöön.

Päätös tuli voimaan välittömästi.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski