Korona Keski-Häme

HPK:n U20-joukkueessa yhteensä 14 koronatartuntaa

Keski-Hämeen koronauutiset

HPK kertoo tiedotteessaan, että U20 -joukkueen koronatestit ovat valmistuneet koko joukkueen osalta. Maanantaina 14.9.2020 testattiin kaikki aiemmin testaamattomat ja aiemmin negatiivisen testituloksen saaneet.

Uusia koronatapauksia löydettiin maanantain laboratoriokokeissa kuusi kappaletta. HPK U20 -joukkueessa on siis yhteensä 14 koronaviruslöydöstä. Ensimmäinen positiivinen testitulos tuli keskiviikkoiltana 9.9.2020. Koronavirustautia sairastavat joukkueen jäsenet ovat kotihoidossa, ja oireet ovat joko vähäisiä, loppuneet tai oireita ei ole.

Joukkueeseen kuuluvat pelaajat ja toimihenkilöt ovat asetettuina karanteeniin, joka päättyy 21.9.2020. Myös negatiivisen testituloksen saaneet pysyvät karanteenissa sen loppuun asti.

Seuraavan kerran HPK:n U20-joukkue kokoontuu harjoituksiin maanantai-iltana 21.9.2020. Harjoituksiin eivät osallistu ne, joiden karanteeni on mahdollisesti pidentynyt positiivisen testituloksen vuoksi tai jotka sairastavat edelleen koronavirustautia.

HPK kertoo tiedotteessaan kiinnittävänsä erityistä huomiota positiivisen tuloksen saaneiden paluuseen harjoittelun osalta. Harjoitusohjelmat suunnitellaan yhteistyössä lääkäreiden kanssa ja harjoittelun vaikutusta seurataan tarkasti.

Seuraavan ottelunsa HPK U20 -joukkue pelaa todennäköisesti 23.9.2020. Vastassa silloin vierasottelussa on Pelicans.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat