Korona Hauho Lammi Tuulos

Kaikki liikuntatilat kiinni vuoden loppuun asti

Keski-Hämeen koronauutiset

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n hallitus on päättänyt sulkea kaikki sisäliikuntatilat 31.12.2020 asti. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet kuitenkin turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, mutta ilman yleisöä.

— Pääsarjatason otteluita on mahdollista järjestää mutta tosiaan yleisöähän ei saa nyt otteluihin päästää AVIn päätöksen mukaisesti 20.12. saakka, kertoo Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä.

— Jääkiekko ja lentopallo ovat kuitenkin jo laittaneet sarjansa tauolle (lentopallon mestaruusliiga 7.–21.12. ja jääkiekon Liiga 3.–19.12.). Salibandyliiga jatkaa ainakin toistaiseksi vielä otteluitaan ja siltä osin Loimua Areenalla on Steelersin kotipeli sunnuntaina 13.12. Ottelu siis täytyy pelata tyhjille katsomoille, Pöyhiä kertoo.

Liikuntatiloja koskevat uudet koronarajoitukset joulukuussa 2020:

1) Kaikki sisäliikuntatilat, kuntosalit, uimahallit ja jäähallit suljetaan 2.12.-31.12.2020 väliseksi ajaksi. Teemme kuntosalikortteihin ja uimahallin sarjakäynteihin voimassaoloajan pidennykset ja perumme vuorot automaattisesti Timmi-varausjärjestelmästä.
2) Koulujen liikuntasalien osalta ilta- ja viikonloppukäyttö keskeytetään 2.12.-31.12.2020 väliseksi ajaksi.
3) Lasten ja nuorten liikuntaryhmät (alkeisuimakoulu ja erityislasten Sporttikerho) keskeytetään välittömästi. Aikuisten ja ikääntyneiden ryhmät ovat jo keskeytetty 1.12.2020.
4) Liikuntalukkari-toiminta keskeytetään välittömästi.
5) Hämeenlinnan Liikuntahallien sisäliikuntatilojen käyttö koulujen liikuntatunneilla keskeytetään, ulkokenttiä on mahdollista edelleen käyttää liikuntatunneilla. Poikkeuksena Lammin liikuntakeskuksen liikuntasali, joka on edelleen Hakkalan koulun käytössä normaalisti.
6) Jalkapallon tekonurmikenttä pidetään auki toistaiseksi, pukutilat pidetään suljettuina ja harjoitustoiminnalta edellytetään tiukkojen turvamääräysten ja –etäisyyksien noudattamista.
7) Liikuntahallien seuroille vuokraamat tilat suljetaan 2.12.-31.12.2020 väliseksi ajaksi.
8) Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille – palloilulajien SM-sarjat ja 1. divisioona
a. jääkiekko: HPK Liiga + U20, HPK Naiset
b. salibandy: Steelers miehet ja naiset
c. lentopallo: Lentopallokerho naiset
d. yksilölajien edustajat harkinnanvaraisesti
9) Pohjantähti Areenassa sallitaan 28.12. pelattava HPK – SaiPa –ottelu, mikäli aluehallintovirasto ei jatka 20.12.2020 asti voimassa olevaa yleisötapahtumien rajoitustaan.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski