Ajankohtaista Korona Keski-Häme

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri vetoaa: menkää kotiin

Keski-Hämeen koronauutiset

Torstaina 26.3. valmistuneissa näytteissä ei Kanta-Hämeessä ollut uusia COVID-19-positiivisia tuloksia. Todennettuja tartuntoja sairaanhoitopiirin alueella on siis edelleen 21.

Kanta-Hämeessä kaikki tartuntaketjut ovat edelleen olleet jäljitettävissä todettujen tartuntojen osalta. Yksi tartunnan saaneista on Kanta-Hämeen keskussairaalan henkilöstöön kuuluva. Tartunta varmistui tiistaina 23.3., jonka jälkeen selvitettiin muun henkilöstön altistuminen. Tartunnan saanut työntekijä ei ole ollut selvityksen perusteella työtehtävissä, eikä sairaalan tiloissa oireisena tai tartuntavaiheen aikana, joten muuta henkilöstöä ei aseteta karanteeniin.

Sairaalahoidossa on tällä hetkellä kaksi COVID-19-potilasta. Muiden sairaanhoitopiirien potilaita on hoidettu Kanta-Hämeen keskussairaalassa koronavirukseen liittyen noin 10 henkilöä. Jatkossa muiden sairaanhoitopiirien sairaalahoitoa vaativat potilaat tullaan siirtämään mahdollisuuksien mukaan hoitoon oman kotipaikkansa sairaanhoitopiiriin. Kanta-Hämeen ensihoidon yksiköiden määrä on kuitenkin rajallinen ja potilassiirrot kuormittavat turhaan resurssia. KHSHP vetoaa muiden maakuntien asukkaisiin, jotta nämä palaisivat epidemian ajaksi kotipaikkakunnilleen.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski