Korona Hauho Lammi Tuulos

Keskussairaalan potilaita ja henkilökuntaa koronakaranteeniin Hämeenlinnassa

Keski-Hämeen koronauutiset

Viimeisen kuluneen viikon aikana kantahämäläisillä on todettu yksi uusi koronatartunta. Kyseessä oli koronan suhteen oireeton potilas, joka oli muusta syystä hoidossa Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa. Epäily tartunnasta heräsi muista syistä, ja tulos saatiin alle kahdessa tunnissa. Potilas oli sairaalan tiedotteen mukaan myös itse aktiivinen riskintunnistamisessa.

– Varotoimet käynnistettiin epäilyn herätessä heti, ja lisäaltistumiset rajattiin. Henkilökuntaa ja kaksi muuta potilasta ovat altistuneet ja he ovat karanteenissa. Seuraamme heidän vointiaan tiiviisti, keskussairaalasta kerrotaan. Karanteenissa on myös potilaan lähipiiri ja tartuntaketju on kokonaisuudessaan selvitetty.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on ollut hoidossa COVID-19-potilas viimeksi toukokuun alkupuolella, tehohoidossa viimeinen potilas on ollut huhtikuussa. Suurin osa, yli 90 prosenttia tartunnan saaneista kantahämäläisistä on jo parantunut COVID-19-taudista.  Ensimmäinen tautihuippu Kanta-Hämeessä on jo ohitettu ja tarttuvuusluku on selkeästi alle yhden. Toinen tautiaalto on sairaalan mukaan todennäköinen, ja siihen on varauduttava, mutta ajoitusta on toistaiseksi mahdotonta ennustaa.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski