Korona Hämeenkoski

Koko Päijät-Häme leviämisvaiheessa. Uudet suositukset voimaan viimeistään maanantaina.

Keski-Hämeen koronauutiset

Päijät-Hämeessä koko yhtymän alue on koronaepidemian leviämisvaiheessa. Alueella astuu voimaan useita uusia rajoituksia maanantaihin 30.11.2020 mennessä.

Voimassa olevat ja maanantaihin 30.11.2020 mennessä voimaan tulevat suositukset ja rajoitukset kestävät koko alueella tämänhetkisen arvion mukaan 14.12.2020 asti.

Perheen ulkopuolisia lähikontakteja suositellaan välttämään oman harkinnan mukaan, ja enimmäismäärä kokoontumisille samalla kertaa on 10 henkilöä. Esimerkiksi perheiden välisiä tapaamisia ja yleisötilaisuuksiin osallistumista on hyvä mahdollisuuksien mukaan vähentää tai välttää.

Yksityistilaisuuksien osallistujamäärä rajataan 10 henkilöön. Kasvomaskia suositellaan käytettävän näissä tilaisuuksissa sisätiloissa, mikäli lähikontaktia ei voida välttää.

Yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten henkilömäärä on enintään 10 henkilöä ajalla 30.11.–14.12. Tällöinkin on noudatettava turvavälejä. Työyhteisöt voivat kuitenkin toimia turvajärjestelyin.

Sisätiloissa kokoontuvien aikuisten harrastusryhmien toiminta suositellaan lopetettavaksi tilapäisesti.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua nykymuodossaan turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden. 

Uimahallit ja kuntosalit suositellaan suljettaviksi mahdollisimman lyhyen siirtymäajan kuluessa, viimeistään 30.11.2020.

Kirjastot pysyvät auki rajoitustoimenpitein: muun muassa lehtilukusalit suljetaan. Kirjastossa käynti rajataan 15 minuutin asioimiseksi. Nuorisotilat pidetään avoimina.

Katso hyvinvointiyhtymän sivuilta kaikki uudet alueelliset suositukset.

Hollolan kunnan koronasuositukset 25.11.2020

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski