Korona Hauho

Korona-altistuksia Hauholla

Keski-Hämeen koronauutiset

Lauantain 5.12. aikana Kanta-Hämeessä todettiin kymmenen uutta COVID-19-tartuntaa. Tapauksista kahdeksan Hämeenlinnan ja kaksi Riihimäen seudulta. Kaksi on sairastunut karanteenin aikana ja neljä liittyy muutoin ennestään tunnettuihin tapauksiin. Kahden tartunnanlähde on epäselvä, yksi on todettu lentokentän testissä ulkomailta palatessa ja viimeisimmän, myöhään illalla todetun tapauksen jäljitys on kesken.

Henkilöt, jotka matkustivat 29.11. Oulusta kello 16.11 lähteneen junan S56 ravintolavaunussa ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle.

Sunnuntaina 29.11. Hauhon kirkossa olleet ovat saattaneet altistua tartunnalle.

Henkilöt, jotka ovat matkustaneet tiistaina 1.12. bussilla Hämeenlinnan rautatieasemalta kello 8.13 lähtevällä vuorolla Hauholle tai Hauholta kello 14 lähtevällä vuorolla Hämeenlinnaan ovat saattaneet altistua tartunnalle.

Kaikkia mahdollisesti altistuneita henkilöitä pyydetään tarkkailemaan huolellisesti terveydentilaansa ja hakeutumaan testeihin, jos koronainfektion oireita ilmenee.

Hauhon yhtenäiskoulussa korona-altistuksen vuoksi on asetettu karanteeniin yksi luokka ja kolme opettajaa.

KORJAUS: KHSHP:n tiedotteessa kerrottiin alunperin kaikkien mahdollisten altistusten tapahtuneen Hauholla sunnuntaina 29.11. Bussivuorot, joissa altistus on ollut mahdollista, ajettiin kuitenkin tiistaina 1.12. klo 8.13 ja 14.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski