Korona Hauho Lammi Tuulos

Koronarajoitukset astuvat keskiviikkona voimaan Hämeenlinnan kirjastoissa

Keski-Hämeen koronauutiset

Asiointi kirjastossa on rajoitettava minimiin.

Hämeenlinnan kaupungin valmiusjohtoryhmä päätti tiistaina 1.12. Hämeenlinnan kirjastoihin liittyvistä koronarajoituksista. Rajoitukset astuvat voimaan keskiviikkona 2.12.2020 ja jatkuvat 7.1.2021 saakka.

Nummen kirjasto suljetaan

Pääkirjasto sekä Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon ja Tuuloksen lähikirjastot pysyvät avoinna. Niissä voi asioida kirjaston palveluaikana. Kirjastoja ei voi käyttää omatoimiaikana. Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa Vanamo-verkkokirjastosta.

Palvelupisteiden palvelut toimivat normaalisti Hauhon, Lammin, Rengon ja Tuuloksen kirjastoissa.

Kirjastoautot ajavat reiteillään toistaiseksi. Kirjastoautoissa voi asioida vain kolme asiakasta kerrallaan.

Nummen kirjasto suljetaan koronarajoitusten ajaksi. Nummen kirjaston noudettavissa olevat varaukset siirretään pääkirjastoon.

Asioi nopeasti ja käytä maskia

Kirjastossa tulee asioida lyhyesti, korkeintaan 15 minuutin ajan. Ensisijaisesti kaikki toiminta tapahtuu itsepalveluna. Lainaa ja palauta automaatilla.

Kirjasto suosittelee aineiston varaamista etukäteen Vanamo-verkkokirjaston kautta tai soittamalla kirjastoon. Varaamiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja tunnusluku.  Kirjaston asiakastietokoneilla voi hoitaa välttämättömiä asiat. Myös tulostaminen, kopiointi ja skannaus on mahdollista.

Työskentely- ja harrastetilat suljetaan, sanomalehdet eivät ole käytössä

Pääkirjaston työskentely-, harraste- ja oleskelutilat sekä lukusali ja kokoustilat eivät ole käytössä. Myös pääkirjaston Urban Office-työtilat on suljettu.

Sanomalehdet eivät ole käytössä. Kirjastojen tapahtumat ja ryhmäkäynnit on peruttu.

Kirjasto suosittelee painokkaasti kasvomaskin ja käsidesin käyttämistä sekä turvavälistä huolehtimista jokaisella kirjastokäynnillä.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat