Korona Hämeenkoski

Koronasuositukset kiristyvät myös Hollolassa

Kuvituskuva: Colourbox

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä ilmoittaa ottavansa aiempaa herkemmin leviävien virusmuunnosten vuoksi leviämisvaiheessa oleville alueille (Lahti ja Hollola) käyttöön  suosituksien tiukennuksia ennakoivasti, vaikka epidemiatilanne ei ole vielä heikentynyt. Uudet suositukset ovat voimassa 26.1. alkaen.

Kiihtymisvaiheenkaan kuntien suosituksiin ei voida vielä tehdä kevennyksiä. Linjaukset pohjaavat kansallisiin ohjeisiin. Suositukset ja rajoitukset ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 15.2.2021 asti.

Yhtymä suosittelee, että leviämisvaiheessa olevalla alueella (Lahti ja Hollola) korkeakouluissa ja toisen asteen opetuksessa siirrytään etäopetukseen 28.1. mennessä. Suositus ei koske välttämätöntä lähiopetusta. Maskisuositus on voimassa kuudesluokkalaisista alkaen. Koulujen maskisuositus koskee koko henkilökuntaa, ja kunnat tarjoavat maskit kouluille.

Leviämisvaiheessa olevalla yhtymän alueella suositellaan sisätiloissa kokoontuvien lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminta keskeytettäväksi tilapäisesti. Lasten ja nuorten ulkotiloissa olevat harrastusryhmät suositellaan jakamaan enintään 10 hengen pienryhmiin.

Myös Kanta-Hämeessä otettiin tänään käyttöön entistä tiukemmat suositukset THL:n ohjeistuksen pohjalta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski