Korona Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Koronavirusrokotuksille omat verkkosivut

Kuvituskuva: Colourbox

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on avannut verkkosivuston koronarokotuksetkantahame.fi, jonka tarkoituksena on  auttaa asukkaita  löytämään ajantasainen tieto omasta rokotusajankohdastaan ja paikastaan. Ohjeet on laadittu alueittain, ja etusivulla on linkki myös Hämeenlinnan rokotusohjelmaan.

Sivustolle päivitetään aina viimeisin arvio tai tieto rokotusaikataulusta.

Tällä hetkellä Hämeenlinnen ajanvaraus on suljettuna, ja nyt rokotetaan aiemmin ajan varanneita jonossa olevia. Ajanvaraus avataan uudelleen arvion mukaan viikolla 9-10. Aikataulua luvataan päivittää heti, kun tiedot tarkentuvat.

Rokotusajanvarausnumeroon ei voi tällä hetkellä jättää takaisinsoittopyyntöä. Aiemmin rokotusajanvarauspuhelimeen soittopyynnön jättäneille soitetaan takaisin, kun rokotteita saadaan lisää ja heille voidaan antaa aika  rokotukseen.

Riskiryhmään kuulumattoman aikuisväestön rokotusten arvioidaan tällä hetkellä alkavan heinäkuussa.

Päijät-Hämeessä tuorein rokotustieto julkaistaan hyvinvointiyhtymän sivujen linkistä Koronavirusrokotukset.  Myös Päijät-Hämeessä palvelu on paikoin ruuhkainen ja viivästymisiin on hyvä varautua.

Päijät-Hämeessä rokotetaan parhaillaan yli 80-vuotiaita sekä korkeimpaan riskiryhmään 1 kuuluvia 60–69-vuotiaita, joilla on lääkärin toteama vaikealle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila. Rokotuksen saa vain ajanvarauksella, ja jokaiselle rokotettavalle tulee varata oma aika. Päijät-Soten sivuille johtavasta linkistä Ajanvaraus- ja tietoa koronarokotuksista saa myös lisätietoa eri riskiryhmien määritelmistä.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski