Korona Lammi Tuulos

Lammin lukio hybridiopetukseen 12.4.

Tavastian toisen asteen oppilaitoksissa palataan hybridiopetusmalliin, jolloin opiskelijat ovat vuorotellen lähi- ja etäopetuksessa. Lähiopetuksessa on tärkeää noudattaa annettuja ohjeita käsien pesusta, maskin käytöstä sekä turvaväleistä. Kuva: Tavastian viestintä

Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio sekä Kaurialan, Lammin ja Parolan lukiot siirtyvät ensi maanantaina 12.4. hybridimalliin. Tämä tarkoittaa, että puolet opiskelijoista opiskelee lähiopetuksessa ja puolet etäopetuksessa.

Lukioissa 12.4. (viikko 15) lähiopetuksessa aloittaa toinen vuosiluokka, ja viikolla 16 lähiopetukseen siirtyy ensimmäinen vuosiluokka. Järjestely jatkuu vuoroviikoin niin kauan kuin hybridimalli on voimassa.

Abiturientit eivät ole paikalla lukioissa. Ammattiopiston osalta järjestelyistä sovitaan erikseen, ja niistä tiedotetaan opiskelijoita tarkemmin Wilmassa. Ruokailu järjestetään lähiopetuksessa oleville, ruokakassijakelua ei ole hybridiopintojen aikana.

Lähiopetuksessa tulee noudattaa erityisen tarkasti annettuja ohjeita käsien pesusta, maskin käytöstä sekä turvaväleistä. Tavastiassa on käytössä täysimääräinen maskisuositus sekä opiskelijoilla että henkilökunnalla.

 

 

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat