Ajankohtaista Korona Hauho Lammi Tuulos

Lammin uimahalli kiinni loppukevään

Lammin uimahalli pysyy kiinni ainakin 15.2.2021 asti.

Hämeenlinnan Liikuntahallit tiedottaa harrastustilojen, uimahallien ja urheilutilojen sulkemisesta valtioneuvoston uusien ohjeitten mukaisesti. Muun muassa Lammin uimahalli pysyy suljettuna koko loppukevään.

Uusina toimenpiteinä jo aikaisempien toimenpiteiden lisäksi toteutetaan seuraavat:

1. Liikuntahallit, koulujen liikuntasalit ja kaikki muut hallinnoimamme liikuntatilat suljetaan 13.4.2020 saakka. Harjoitusvuorot perutaan automaattisesti varausjärjestelmästämme.

2. Kaikki Hämeenlinnan jäähallit suljetaan ja ne pysyvät suljettuina loppukevään.

3. Lammin uimahalli pysyy suljettuna loppukevään. Kuntosalin osalta on toistaiseksi voimassa määräaika 13.4.2020 saakka.

4. Hämeenlinnan Urheilupuiston pesäpallokenttä sekä tekonurmi ja Kaurialan kenttä suljetaan 13.4.2020 saakka.

5. Kaikissa tiloissa liikkuminen on sallittua vain välttämättömissä tilanteissa. Urheiluseurojen varusteiden nouto liikuntapaikoilta on mahdollista arkisin klo 7.00-20.00. Yhteydenotto kyseiseen liikuntapaikkaan.

6. Liikuntahallien hallinnoimien ulkokenttien käyttöönoton valmistelu alkaa huhtikuun alussa normaalin hoitosuunnitelman mukaisesti.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on päättänyt jo aikaisemmin seuraavista toimenpiteistä:

7. Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit sekä Voutilakeskuksen allas ovat suljettuina 14.3.-13.4.2020. Jo myytyihin uimahallien sarjalipputuotteisiin lisätään automaattisesti voimassaoloaikaa.

8. Hämeenlinnan Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit Hauholla, Kalvolassa (Iittala-halli ja voimailusali), Lammilla, Loimua Areenalla, Rengossa ja Voutilakeskuksessa ovat suljettuna 13.4.2020 asti. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

9. Kaikki Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n ohjaustoiminta kevään osalta keskeytetään. Kevään kurssimaksuista hyvitetään toteutumatta jääneet kerrat. Ohjaushenkilöstö on yhteydessä asiakkaisiin hyvityksen osalta.

10. Temppulaari ja yleisöluistelut ovat loppukevään osalta peruttu.

11. Liikuntalukkaritoiminta päättyy 13.3.2020 kuluvan kauden osalta.

12. Asiakaspalvelumme palvelee 16.3.2020 alkaen toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdolliset avainten palautukset myöhempänä ajankohtana. Avainten noudon osalta pyydämme yhteydenottoa etukäteen puhelimitse.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski