Ajankohtaista Korona Hauho Lammi Tuulos

Liikuntapaikat ovat kiinni, mutta kotonakin voi jumpata. Katso vinkit videolta!

Kuva: Hämeenlinnan liikuntahallit

Vaikka ryhmäliikuntaa ei nyt järjestetä, ja myös liikuntapaikat ovat suljettuina, voi liikunnallista elämäntapaa ylläpitää monin keinoin. Vinkkejä arkiliikunnan lisäämiseen  on kerätty Hämeenlinnan liikuntahallien vinkkisivuille.

Liikunnanohjaajat ovat nyt valmiina myös antamaan maksutonta opastusta ja tukea liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Ohjaajilta voi esimerkiksi kysyä vinkkejä oman lähiseudun liikuntamahdollisuuksista tai vaikkapa siitä, minkälainen liikunta itselle sopisi parhaiten. Liikuntaneuvontaa tarjotaan arkisin kello 9.00–15.00, yhteystiedot on koottu liikuntahallien verkkosivuille.

Myös #parvekejumppa on käynnistynyt Hämeenlinnassa, kun liikunnanohjaajat ovat lähteneet liikkeelle kotona olevien kaupunkilaisten luo. Ikäihmisten on toivottu pysyttelevän kodeissaan ja niinpä liikunnanohjaajat ovat suunnanneet heidän luokseen. Liikuntahallit yhteistyössä Hämeenlinnan Vanhusten Asuntosäätiön kanssa ovat järjestäneet parvekejumppia, joita asukkaat voivat tehdä omilla parvekkeillaan. Videolta voi helppoja liikkeitä ottaa opiksi myös omaan kotiin!

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski