Ajankohtaista Korona

Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirissä aloitetaan henkilöstön siirto alkuperäisiin tehtäviin

Keski-Hämeen koronauutiset

Päijät-Hämeen sairaanhoitopiiri tiedottaa aloittavansa kahden viikon sisällä  asteittain henkilöstön siirron takaisin alkuperäisiin tehtäviinsä. Samalla varaudutaan avaamaan lisää leikkaussaleja normaaliin käyttöön. Kuntouttavassa työtoiminnassa valmistaudutaan kuitenkin virtuaalisesti toteutettavaan palveluun.

Suojaimista on Päijät-Hämeessäkin pulaa jatkuvista tuotetoimituksista huolimatta. Suojaintilanteesta sairaanhoitopiiri tiedottaa tänään erikseen.

Eilisestä Päijät-Hämeen tartuntatapausten määrä on kasvanut kahdella. Laboratoriokokeilla varmistettuja koronatartuntoja on todettu nyt yhteensä 62 .

Sairaalahoidossa on Päijät-Hämeessä on  7 potilasta, joista tehohoidossa on 4. Koronaviruksen aiheuttamasta taudista parantuneita, joiden tartunta on varmistettu laboratorionäytteellä, on 39. Testattuja on yhteensä 1418.

Hollolan alueella Päijät-Hämeen tartunnoista on THL:n karttapalvelun mukaan edelleen seitsemän. Suomessa on tänään 120 laboratoriossa varmennettua koronatartuntaa enemmän kuin eilen, yhteensä 3489.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski