Ajankohtaista Korona Hämeenkoski Keski-Häme

Päijät-Hämeessä kolme uutta tartuntaa

Keski-Hämeen koronauutiset

Päijät-Hämeessä on lauantaina 28.3. todettu nyt 26 koronatartuntaa. Muutos eiliseen on kolme uutta tartuntaa. Näytteitä on otettu noin 490. Sairaalahoidossa on 7 potilasta, joista tehohoidossa on kolme.

Keskussairaalan työntekijän koronatartunnalle altistuneiden selvittelyssä on ilmennyt, että tartunnalle on altistunut yksi potilas. Potilaaseen on oltu yhteydessä ja hän on saanut tiedon altistumisesta. Yhtymä ei tiedota asiasta enempää.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän sosiaalitoimistot palvelevat 30.3. alkaen ainoastaan ajanvarauksella, samoin perheneuvola ja perheoikeudelliset palvelut. Maahanmuuttajien neuvonta siirtyy Grandiin. Yhtymä tiedottaa palveluiden muutoksista tarkemmin tänään.

Uudenmaan eristäminen muusta maasta rajoittaa yhtymän eläinlääkäripalveluita. Palveluita ohjataan tuotantoeläinten kiireelliseen eläinlääkäriavun saatavuuden, elintarviketurvallisuuden ja ruokaturvallisuuden varmistamiseen. Pieneläinten, hevosten ja muiden lemmikkinä pidettävien suureläinten hoito tapahtuu eristyksen aikana ensisijaisesti oman maakunnan alueella. Yhtymä tiedottaa asiasta tarkemmin tänään.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski