Ajankohtaista Korona Keski-Häme

Päijät-Hämeessä uusi koronakuolema

Keski-Hämeen koronauutiset

Yksi työikäinen henkilö on menehtynyt eilen koronaviruksen aiheuttamaan Covid-19-tautiin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella. Yhtymä ei tiedota kuolemantapauksesta enempää yksityisyyden suojaan liittyvistä syistä. Covid-19-tautiin on tähän mennessä menehtynyt Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella yhteensä 4 ihmistä.

Päijät-Hämeessä varmistettuja koronatartuntoja on todettu 78 (ei muutosta edellispäivään). Näytteitä on otettu noin 2395. Sairaalahoidossa on viisi potilasta. Tehohoidossa ei tällä hetkellä ole yhtään koronaviruspotilasta.

Kanta-Hämeessä varmistettuja tartuntoja on torstaihin 30.4. mennessä todettu yhteensä 85 kappaletta. Keskiviikon 29.4. aikana valmistuneissa näytteissä oli kaksi uutta Covid-19-positiivista tulosta. Keskussairaalassa on tällä hetkellä hoidossa yksi Covid-19-potilas, tehohoidossa ei yhtään. Kanta-Hämeessä on pandemian aikana kuollut vain yksi henkilö koronaan.

Hämeenlinnassa tartuntoja on nyt yhteensä 37, Hollolassa edelleen 7.

Koko Suomessa tartuntoja on tänään vahvistettu 4995 kappaletta. Tiistaina tapauksia tuli lisää 166 kappaletta ja eilen 89. Kuolemantapauksia on valtakunnallisesti ilmoitettu keskiviikkoon 29.4. mennessä 206 kappaletta.

Lue myös:

Sally Järvelä: laumaimmuniteetista ei voi puhua
Hallitus päätti avata koulut 14.5.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski