Korona Keski-Häme

Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Antti Ahonen ehdottaa Hämeenlinnan koulujen välitöntä sulkemista

Antti Ahonen

Kaupunginvaltuutettu, kirkkovaltuutettu sekä Hämeenlinnan sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Antti Ahonen esittää tuoreessa tiedotteessaan Hämeenlinnan koulujen sekä esiopetuksen välitöntä sulkemista ja päivähoidon laskemista minimitasoon. Lisäksi Ahonen esittää sekä kaupungin että seurakuntien päiväkerhotoiminnan väliaikaista sulkemista.

Ahonen suosittelee Hämeenlinnan kaupungille ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnalle ja muille alueen seurakunnille nopeita toimia, sillä Kanta-Häme on koronaviruksen leviämisaluetta. Forssassa on jo suljettu koulu.

– Olen todella huolissani sekä lapsista, että riskiryhmiin kuuluvista, toteaa Ahonen tiedotteessaan.

Hänen mielestään ei ole loogista, että yli 500 hengen tilaisuudet kielletään, mutta samalla suuretkin koulut jatkavat toimintaansa.

– Kuten tasavallan presidenttikin totesi – otetaan kaikki keinot käyttöön. Viruksen leviämisen hidastaminen on sellaisenaan jo tärkeä tavoite,  Ahonen kirjoittaa.

Ahosen mielestä on parempi ylireagoida hieman, kuin alireagoida.

– On kysymys vakavasta asiasta. Koulut ovat kesälläkin kiinni yli kaksi kuukautta – kyllä ne nytkin voisivat hyvin olla, jotta nähdään miten pandemia kehittyy.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski