Korona Hauho Lammi Tuulos

Uudet ohjeet pitävät myös liikuntahalleja kiinni 15.2. asti

Lammin uimahalli pysyy edelleen kiinni.

Hämeenlinnan liikuntahallit Oy kertoo tiedotteessaan päättäneensä uusista rajoituksista myös omissa toimipisteissään Kanta-Hämeen pandemiaryhmän uusien suositusten pohjalta. Pääosa sisäliikuntapaikoista pidetään suljettuna helmikuun 15. päivään asti.

Liikuntahallien hallitus päätti tiistaina näistä toimenpiteistä:

1) Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ja Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit pidetään suljettuina 15.2.2021 asti.
2) Liikuntahallien sisäliikuntatilat, jäähallit, palloiluhalli sekä koulujen liikuntasalit ilta- ja viikonloppukäytön osalta pidetään suljettuina 15.2.2021 asti. Myös alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta keskeytetään tilapäisesti.
3) Seurojen kuukausivuokratut suljetaan 15.2.2021 saakka.
4) Liikuntahallien järjestämät lasten ja nuorten liikuntaryhmät keskeytetään toistaiseksi.
5) Liikuntalukkari-toiminta keskeytetään toistaiseksi.
6) Liikuntahallien järjestämät työikäisten ja eläkeläisten sisäliikuntaryhmät pysyvät keskeytettynä toistaiseksi.
7) Halliyleisöluistelu, Megajumppa ja Lavis pysyvät keskeytettynä toistaiseksi.
8) Jalkapallon tekonurmikenttä pidetään auki toistaiseksi. Harjoitustoiminnalta edellytetään tiukkojen turvamääräysten ja –etäisyyksien noudattamista sekä toiminta suositellaan jaettavaksi enintään 10 hengen ryhmiin.
9) Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. Joukkueurheilun osalta harjoitusmahdollisuudet turvataan aikuisten kahden ylimmän sarjatason (ml. jalkapallon Kakkonen) joukkueille sekä valtakunnallisia sarjoja pelaaville A-, B-, ja C-junioreille niissä lajeissa, joissa kilpailukausi on käynnissä. Harjoittelun on tapahduttava pienryhmissä, kunnes sarjatoiminta käynnistyy. Seuroilta edellytetään ehdotonta turvamääräysten, turvavälien ja hygienian noudattamista. Mikäli rikkomuksia havaitaan, keskeytetään toiminta välittömästi.
10) Hämeenlinnan Urheilupuiston ulkojää ja ladut Pullerilla sekä Kaurilan kentällä ovat käytössä normaalisti sään niin salliessa.
11) Hämeenlinnan Liikuntahallien tilat ovat päivisin koulujen liikunnanopetuksen käytössä. Käytössä tulee huomioida koulujen omat ohjeistukset.
12) Liikuntahallit järjestää kuitenkin ohjattua maksutonta toimintaa ulkona alle kymmenen hengen pienryhmissä erillisen ohjelman mukaisesti. Tarjolla on muun muassa ohjattua lumikenkäilyä, sauvakävelyä myös Lammilla ja Hauholla, toiminnallista harjoittelua sekä ulko- ja virtuaalijumppia. Tarkka ohjelma on luettavissa Liikuntahallien nettisivuilta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski