Ajankohtaista Korona Keski-Häme

Uusia koronatartuntoja sekä Päijät-Hämeessä että Kanta-Hämeessä

Keski-Hämeen koronauutiset

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä kehottaa ihmisiä välttämään isoja väkijoukkoja, pitämään turvavälit ja pesemään kädet huolellisesti. Päijät-Hämeessä on viimeisen kolmen päivän aikana todettu kolme uutta koronatartuntaa ja Kanta-Hämeessä viime viikolla yksi uusi tartunta.

Molemmissa maakunnissa koronatilanne oli jo useamman viikon ajan hyvin rauhallinen. Tällä hetkellä Päijät-Hämeessä on yksi potilas sairaalahoidossa. Tilannetta seurataan tarkasti, ja merkittävistä muutoksista tiedotetaan erikseen.

Päijät-Hämeen kuntayhtymän verkkosivuiilla todetaan, että koronaepidemian leviämistä on edelleen mahdollista rajoittaa noudattamalla turvavälejä ja hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Ryhmäkokoontumisia on syytä välttää, ja sisätiloissa on pidettävä toisiin ihmisiin kahden metrin etäisyys.

Jos koronavirukselle altistuminen tai tartunta mietityttää, tee Omaolossa koronavirustaudin oirearvio. Kyselyn avulla saat nopeasti luotettavan arvion hoidon tarpeellisuudesta. Saat myös mielenrauhan, jos huoli on aiheeton.

 

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat