Ajankohtaista Korona Keski-Häme

Yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä toukokuun loppuun asti

Kuvituskuva: Colourbox

Yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä toukokuun loppuun asti. Kesän osalta päätöksiä ei vielä ole tehty.

Aluehallintovirastot ovat tehneet 8.5.2020 tartuntatautilain mukaiset jatkopäätökset, joiden perusteella kaikki yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat edelleen kiellettyjä. Kielto on voimassa 14.5.-31.5.2020 välisen ajan.

Päätökset on annettu tiedoksi yleistiedoksiantona. Tiedoksiannot ja päätökset löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.avi.fi/web/avi/yleistiedoksiannot.

Päätöksiä kesän osalta ei vielä tehdä

Kesän tapahtumia koskevia päätöksiä ei tehdä tässä vaiheessa. Sosiaali- ja terveysministeriö antaa aluehallintovirastoille ohjauskirjeen kesän osalta myöhemmin, jonka jälkeen aluehallintovirastot valmistelevat päätöksensä.

Kesän tapahtumakirjo on laaja, tapahtumia ja toimintaa on huvipuistoista erilaisiin leireihin ja kilpailuihin. Uusia päätöksiä koskevia selvitettäviä asioita ja huomioitavia näkökulmia on myös paljon ja päätökset pitää valmistella huolellisesti.

Aluehallintovirastot eivät tässä vaiheessa pysty antamaan vastauksia kesää koskeviin tapahtumakohtaisiin kysymyksiin, koska tarkempia ohjeita ja kriteerejä ei ole vielä laadittu. Kesää koskevat päätökset valmistellaan toukokuun loppuun mennessä ja niistä tiedotetaan sen jälkeen.

Lisäämme verkkosivuillemme vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sitä mukaa, kun uutta ohjeistusta saadaan.

Lisätietoja:

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski