Blogit Kulttuuri Keski-Häme

Keski-Hämeen blogit avautuvat

Uusilla verkkosivuillamme käynnistyy blogipalsta, jossa pitäjien kirjoittajat pitävät itse yllä eri mittaisia blogikokonaisuuksia itse valitsemastaan aihepiiristä.

Pyrimme saamaan blogisteiksi teräväkynäisiä kirjoittajia, joilla on näkemystä ja myös tietämystä kirjoittamistaan asioista niin, että lukijat saavat blogeista irti vähintäänkin lukunautinnon, mutta myös uutta ajateltavaa – ja toivottavasti myös kommentoitavaa.

Blogit sijaitsevat verkkosivustomme Mielipiteet-osiossa, joten ne ovat vapaasti kaikkien luettavissa. Blogeja ei pääsääntöisesti julkaista paperilehdessä, koska ne päivittyvät blogistien omassa kirjoitusrytmissä, paperilehden julkaisuaikataulusta riippumattomina. Blogeja ei myöskään ennakkoon moderoida toimituksessa, joten kirjoitukset edustavat vain kirjoittajien omia ajatuksia, eivät lehden virallista linjaa.

Blogipalstan käynnistää Kari Ahosen erittäin mielenkiintoinen kirjoitussarja kuntaliitoksesta ja Hämeenlinnan toiminnasta sitä ennen ja sen jälkeen. Ahonen kirjoittaa Emeritus-blogissaan kokemuksistaan juuri Hämeenlinnan kaupungilta eläkkeelle jääneenä, omien sanojensa mukaan entisenä alempana toimihenkilönä.

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski