Kulttuuri Hauho Lammi Tuulos

Lauantaina 16.5. lastenkulttuuria netissä

Kuva: Kaupunki-ARXantai

Lauantaina 16.5. netissä järjestettävä Kaupunki-ARXantai on lastenkulttuuritapahtuma, jossa turvavälit eivät aiheuta päänvaivaa. Virtuaalitapahtumaan osallistuminen onnistuu missä vaan, ihan ympäri maailmaa.

ARXantai-tapahtumat ovat kuusi kertaa vuodessa järjestettäviä maksuttomia, koko perheen lauantaitapahtumia, joiden ohjelma koostuu teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Maksuton ohjelma soveltuu aivan pienemmistä koululaisiin, aikuisia unohtamatta.

Kuva: Kaupunki-ARXantai

Kaupunki-ARXantain ohjelma

Kaupunki-ARXantai järjestetään lauantaina 16.5. alkaen kello 10, ja ohjelmassa on sekä liveosuuksia että ennakkoon nauhoitettuja osuuksia, ja koko ohjelma on seurattavissa YouTubessa, ja sitä täydentävät tapahtuman some-kanavista löytyvät ohjeet. Tapahtumaan voi osallistua lähettämällä kuvia omista teoksista ja tunnelmista. Näitä lasten terveisiä näytetään live-lähetyksessä.

Kuninkaallisen nukketeatterin esitys Susi ja Punahilkka on tarina isän ja pojan yhteisestä kokemuksesta, jossa he kohtaavat Suden ja Punahilkan sekä muita tuttuja hahmoja. Esitys soveltuu kaikille yli 1-vuotiaille ja sen kesto on 30 minuuttia.

Live-askartelutuokiossa tehdään kaupungin asukkeja luonnon materiaaleista ja kodista löytyvistä aineksista. Päivän aikana saadaan lastenkulttuuriterveisiä eri kaupungeista ympäri Suomea. Välillä lauletaan yhdessä kaupunkiaiheisia lauluja ja kuullaan myös kuvitettua laulua.

Lisää mukavaa tekemistä tarjoavat omatoimityöpajat, joiden aiheina ovat siemenpommit ja katuliitumaalit. ARXin taidekasvattajat päivystävät some-kanavilla kello 13 saakka.

Tapahtuman ohjelma, tarvikelistat sekä ohjeet eväskattaukseen on julkaistu Hämeenlinnan verkkosivuilla ja ARXin some-kanavilla.

Tagit

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat