Kulttuuri Keski-Häme

Upeita kuvia lukijoilta

Kuva: pixit.galleria/Matti Siivonen

Oletko huomannut kuvagalleriamme, joihin on koottu ahkerimmin kuvia lehteen lähettäneiden lukijoidemme kuvia?

Rauno A. Järvinen kuvaa vuoden kulkua Tuuloksen Kotomäeltä, kuvia säästä on kertynyt nyt jo kolmelta vuodelta, eri vuosien vertailu on sangen mielenkiintoista! Hänen galleriastaan löydät myös mukavia mietteitä sään eri ilmiöistä kirjatuista kansan viisauksista.

Keski-Hämeen kolumnisti Virpi Kukkonen kuvaa pitkäaikaisen kesäasukkaan oivaltavin silmin Vitsiälän maisemia myös lehteen. Hänen käsialaansa on myös Virpin virkistyksiä -blogi Keski-Hämeen verkkosivuilla.

Rauni Saarinen Hauhon Mustilasta katsoo maailmaa kameranlinssin läpi humoristisella satusuotimella. Hän näkee kielon varressa vauvan myssyjä, eikä hänen pihallaan puutarhatontun hymy hyydy pakkasellakaan.

Lammilaisen ammattikuvaajan Matti Siivosen upeat maisemakuvat ovat esillä hänen omassa Pixit-galleriassaan, mutta olemme saaneet niistä makoisia maistajaisia myös Keski-Hämeeseen aina silloin tällöin.

Muistathan lähettää omatkin mestariotoksesi näytille Keski-Hämeeseen! Jos haluaisit jakaa kuviasi säännöllisesti, ota yhteys toimitukseen!

Tagit

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat