Lukijoiden mielipiteet Uutisaiheet Lammi

Lammin frisbeegolfrata pidemmäksi

Lammin frisbeegolfrata valmistui vuonna 2019 nuorten aloitteesta. Kuva: Jose Kangas

Lammin frisbeegolfrataa pitäisi mielestämme laajentaa ja sinne pitäisi saada maastoesteitä, koska radalla on vain kuusi koria ja siellä ei ole mitään kunnon esteitä. Meidän mielestämme rata voisi alkaa Hakkalan koululta ja se voisi jatkua puiston kautta pienellä siirtymällä Untulan metsiin ja sieltä takaisin puistoon. Meidän mielestämme radassa voitaisiin käyttää esimerkkeinä Padasjoen tai Hauhon Härkälinnan rataa. Härkälinnan rata on tarpeeksi haastava, koska siellä on paljon erilaista maastoa.

Hämeenlinnan kaupungin puistotyönjohtaja Pekka Luotonen kommentoi meille, että Lammin radan uudistamisesta ei ole kaupungin puolelta ollut mitään puhetta. Luotonen vastasi kysymykseemme näin: – Varmaan jollain aikataululla pyritään saamaan myös vaativimpia harrastajia tyydyttävä rata, mutta mielestäni nykyinen palvelee aika suurta ryhmää hyvin myös helpon saavuttavuuden ansiosta. Varmaan tosi harrastaja haluaisi enemmän maastoesteitä radalle.

Toivomme, että frisbeegolfradalle tulisi jatkoa mahdollisimman nopeasti.
Jose Kangas
Elmeri Papinkivi

Lammin frisbeegolfrata. Kuva: Jose Kangas

Lammin frisbeegolfrata valmistui vuonna 2019 nuorten aloitteesta. Rata ei Kankaan ja Papinkiven mukaan anna kaikille harrastajille tarpeeksi haasteita.

 

Kuva: Jose Kangas

Lammin frisbeegolfradan viimeisen väylän jälkeen rata saisi kirjoittajien mukaan vielä jatkua Untulan suuntaan.

Tämä mielipidekirjoitus on alun perin julkaistu Keski-Hämeen koululaisnumerossa. Kirjoittajat ovat Hakkalan koulun 8.-luokkalaisia.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski