Uutisaiheet

Näin otat käyttöön verkkopalvelumme

Keski-Hämeen verkkopalvelut tuovat parhaan paikallislehden kaikkiin laitteisiisi. Kuva: Colourbox

Jos olet Keski-Hämeen tilaaja, ja olet ensimmäistä kertaa uusilla sivuillamme, Rekisteröidy käyttäjäksi. Silloin saat luotua itsellesi mediatunnukset, joilla myös kirjautumista edellyttävät palvelut avautuvat käyttöösi. Tilaajille rekisteröityminen on maksutonta. Jos et vielä ole Keski-Hämeen tilaaja, valitse itsellesi sopiva tuote ja tilaa se.

1. Rekisteröityminen

Kirjautumista edellyttäviä palveluita Keski-Hämeen uusissa palveluissa ovat

1. Verkkosivuston maksullinen aineisto ja muut kirjautumista edellyttävät toiminnot (esimerkiksi kommentointi)
2. Digilehti

Kun käytät Keski-Hämeen uusia, tilaajille tarkoitettuja verkkopalveluita ensimmäisen kerran, sinun tulee rekisteröityä palveluiden käyttäjäksi.

Mediatunnuksia varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja asiakasnumerosi.

Asiakasnumeron löydät viimeisimmästä laskustasi tai lehden kulmaan painetusta osoiteleimasta. Osoiteleimassa asiakasnumero on L-kirjaimen jälkeen oleva enintään 6-numeroinen numerosarja ennen ensimmäistä välilyöntiä. (Esimerkiksi,  jos osoiteleimassa on numerosarja L92205 1199 20181231 <17>, niin asiakasnumerosi on 92205).

Huom! Osoitetiteto on vain postin jakelussa olevissa lehdissä. Jos kuulut varhaisjakelun piiriin, saat asiakasnumeron asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 050 588 3876 tai ottamalla yhteyttä palautelomakkeella.

Kun sinulla on asiakasnumerosi valmiina, mene sivulle Rekisteröidy.

 

Tällöin eteesi avautuu rekisteröitymisikkuna, jossa sinun tulee syöttää oma nimesi ylimpään ruutuun. Kirjoita sekä etunimi että sukunimi, molemmat isolla alkukirjaimella. Alempaan ruutuun kirjoitat oman asiakasnumerosi. Sen jälkeen klikkaa oranssia painiketta Rekisteröidy.

Huom! Älä laita rastia ruutuun ”Muista minut”. Luot omat käyttäjätunnuksesi vasta seuraavassa vaiheessa.

Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit nopeasti ja helposti luoda verkossa itsellesi sellaisen veloituksetta. Tästä linkistä avautuu muutamia vaihtoehtoja ilmaisista sähköpostipalveluista.

2. Mediatunnusten luominen

Tämän jälkeen sinulle avautuu uusi ikkuna mediatunnusten luomista varten. Nämä ovat tulevaisuudessa ne tunnukset, joilla kirjaudut sisään. Kirjoita ne siis samantien itsellesi ylös, varmaan talteen.

Mediatunnus muodostuu sähköpostiosoitteestasi ja itse keksimästäsi salasanasta. Kirjoita ylimpään ruutuun käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitteesi ja sen alle salasana. Jos ohjelma pyytää vahvistusta salasanalle, kirjoita se uudelleen, täsmälleen samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla.

Huom! Käytä salasanassa VAIN isoja ja pieniä kirjaimia ja numeroita. Älä käytä erikoismerkkejä. Salasanan tulee olla vähintään 6 merkin mittainen.

Jos asiakastiedoissasi omassa nimessäsi on jonkin kirjaimen päällä aksentti, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 050 588 3876. Tällä hetkellä järjestelmä ei hyväksy erikoismerkkejä, ja aksentti/heittomerkki myös nimessä estää kirjautumisen.

Tämän jälkeen paina oranssia nappia Tallenna. Nyt sinulla pitäisi olla toimivat mediatunnukset.

Jos kaikki sujui niin kuin pitikin, edessäsi on nyt ruutu, jossa näkyvät yhteystietosi ja sinulla voimassa olevat Keski-Hämeen tilaukset.

Nyt voit lähteä surfailemaan. Näillä luomillasi mediatunnuksilla (sähköpostiosoite / salasana) pääset kirjautumaan Keski-Hämeen verkkopalveluun ja digilehteen myös omassa kännykässäsi. Jatkossa, jos haluat kirjautua sisään, käytä ylänavigaation linkkiä Kirjaudu sisään. Poistuessasi, jos et halua pysyä kirjautuneena, sulje selain kokonaan tai käytä ylänavigaation linkkiä Kirjaudu ulos.

Kaikilla palveluilla on oma kirjautumisikkuna, mutta niihin kaikkiin pääsee kirjautumaan samoilla mediatunnuksilla.

Tilaajapalvelun kirjautumisikkuna. Täällä rekisteröidyt ja myöhemmin kirjaudut luomillasi mediatunnuksilla hallinnoimaan omia tietojasi ja tilaustasi.

Digilehden kirjautumisikkuna. Käytä samoja mediatunnuksia kuin tilaajapalvelussa.

Verkkosivuston kirjautumisikkuna. Käytä samoja mediatunnuksia kuin tilaajapalvelussa.

Laitoithan juuri luomasi mediatunnukset varmasti talteen? Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään uusilla tunnuksillasi, käy sivulla Hallitse tilaustasi ja ruksaa tällä kertaa myös ruutu Muista minut. Se nopeuttaa kirjautumista jatkossa.

Jos rekisteröityminen ei onnistu, ota yhteys asiakaspalveluumme, puh. 050 588 3876 tai lähetä avunpyyntö palautelomakkeella.

Uloskirjautuminen tapahtuu joko sulkemalla selainohjelma, tai ylänavigaation linkistä ”Kirjaudu ulos”.

Tervetuloa Keski-Hämeen verkkopalveluiden pariin! Toivottavasti viihdyt seurassamme.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat