Uutisaiheet Keski-Häme

Ohjeita digilehden lukemiseen

Digilehtien arkistossa on Keski-Hämeen numeroita kesäkuulta 2017 asti.

Keski-Hämeen digilehti on optimotu tietokoneelle. Jos luet sivujamme tabletin tai kännykän kautta, lataa itsellesi maksuton Raitti-sovellus! Keski-Hämeen tilaajat voivat lukea digilehteä veloituksetta. Jos et vielä kuulu Keski-Hämeen tilaajiin, tee edullinen tilaus nyt.

Tärkein ominaisuus digilehdessämme on sen toiminta klikkaamalla ja lukuruuduilla. Myöskään kännyköillä ja tableteilla digilehti ei toimi parhaiten sormin laajentamalla, vaan klikkaamalla. Kaikki sisältö nousee linkkikohtia klikkaamalla luettavaksi lukuruutuun. Tärkeimpiä linkkikohtia ovat artikkelin otsikko, jota klikkaamalla avautuu koko artikkeli helposti luettavaan muotoon lukuruutuun, sekä kuvat, joita klikkaamalla avautuvat katsottavaksi artikkelin kaikki kuvat kuvateksteineen. Tässä katselutilassa näkyvät myös sellaiset lisäkuvat, joita ei mahdollisesti ole painetun lehden juttuun mahtunut.

Lukuruutu nostaa tekstin helposti luettavaan muotoon. Plus- ja miinusmerkeistä saat säädettyä tekstikoon haluamallesi tasolle.

Digilehden oikeassa yläreunassa on työkalupalkki, josta klikkaamalla löydät erilaisia toiminnallisuuksia:

Oikealta vasemmalle:

  1. Ruudukosta saat näkyviin kaikki sivut valintajanalle
  2. Aukeamasta voit valita luetko lehteä aukeaman vai sivu kerrallaan
  3. Hehkulamppua klikkaamalla näet, mitkä osat artikkelista sisältävät rikastettua sisältöä ja otimivat linkkipisteinä.
  4. Nuolikuviosta voit siirtyä koko ruudun katselutilaan
  5. Suurennuslasi suurentaa tekstiä. Saman efektin saat aikaan tuplaklikkaamalla kuvaruutua tekstin kohdalta.
  6. Vasemmalla on printterin kuva tulostusta varten, mutta Keski-Hämeen digilehden sivuja ei voi tulostaa.

Muistathan, että digilehteen täytyy aina kirjautua erikseen. Tunnukset ovat samat kuin sivustolla ja Raitissa, mutta digilehti edellyttää kirjautumista aina, kun olet sulkenut selaimen.

Digilehti vaatii kirjautumisen aina, kun olet sulkenut selaimen.

Voit kirjautua digilehteen klikkaamalla lehtiarkiston etusivun oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä Kirjaudu, tai valitsemalla lehden, jota haluat lukea. Arkisto on avautunut, kun lehtien alapuolella on punaisen lukon tilalla teksti Read.

Osa lehdistä on kaikille avoimia, maksuttomasti luettavissa. Keski-Hämeen tilaajille kaikki verkkopalvelumme ovat veloituksetta käytettävissä, mutta edellyttävät ensimmäisella kerralla käyttäjätunnusten rekisteröinnin ja jatkossa kirjautumisen.

Lue täältä tarkat ohjeet: Digilehti

 

Tagit

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat