Uutisaiheet Hämeenkoski

OP:n Hämeenkosken konttori suljetaan

Osuuspankin Hämeenkosken konttorin toiminnot yhdistetään Hollolan konttoriin ja Hämeenkosken konttori sulkee ovensa syyskuun alussa. Sulkemisen tastalla on pankinjohtaja Mika Kivimäen mukaan jo usean vuoden ajan hiipunut asiointi.

– Mikään ei viittaa palvelujen kysynnän kasvuun alueella, sanoo Kivimäki ja kertoo, että sulkemispäätös tehtiin koko pankin tulevaisuutta ajatellen.

– Hämeenkosken konttorin asiointivolyymi kokonaisuutena on kutistunut hyvin pieneksi ja on vaikea nähdä käännettä parempaan suuntaan myöskään tulevaisuudessa. Asiointi on painottunut kassapalveluihin muiden asiantuntijapalveluiden kysynnän jäädessä alhaiseksi.

Konttorin lakkauttamisella ei ole vaikutusta henkilöstön määrään. Hämeenkosken konttorissa työskennelleet toimihenkilöt jatkavat työtään täysiaikaisesti muissa pankin konttoreissa.

Konttorin sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Laskujen maksaminen hoituu jatkossakin helpoiten suoramaksuna, e-laskuna tai pankin mobiilipalvelun kautta. Päivittäiset ostokset voi maksaa helpoiten pankki- ja luottokorteilla. Käteistä rahaa voi nostaa automaatista, joka toimii edelleen Hämeenkosken konttorin yhteydessä.

Pankki selvittää Kivimäen mukaan myös mahdollisuutta tarjota Hämeenkosken ja Hollolan välille määräaikaista ”pankkitaksia”, joka kuljettaisi asiakkaita Hämeenkoskelta Hollolan konttorille ja takaisin.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

Lukijoiden mielipiteet