Uutisaiheet Lammi

Poliisikoira jäljesti kaaharin metsästä

Kuvituskuva: Hämeen poliisilaitos

Poliisipartio päätti pysäyttää heitä yhden aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vastaan tulleen auton Ylänteentiellä Lammilla.

Partiota vastaan tullut auto kääntyi Saarentielle ja poliisit löysivät sen pysähtyneenä Saarentien alussa, mutta kuljettaja ei enää ollut autossa. Auton sisällä oli pelkästään matkustajia, mutta partion tunnistama kuljettaja oli poistunut paikalta.

Koirapartio lähti jäljestämään auton kuljettajaa, joka löytyikin noin 200 metrin päästä autosta. Konstaapelit tunnistivat miehen samaksi, joka oli hetkeä aikaisemmin ajanut kyseistä autoa. Partio puhallutti 28-vuotiaan miehen seulonta-alkometrillä ja tulos oli 0,99 milligrammaa alkoholia litrassa alkoholia, joka vastaa yli kahden promillen humalatilaa. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Hämeen poliisilla oli muutenkin vauhdikas yö. Vuorokauden aikana oli 319 hälytystehtävää, joista yövuoron partiot hoitivat 202 kappaletta. Poliisilaitoksen alueella tapahtui useampi pahoinpitely ja muutamia rattijuoppoja jäi kiinni. Putkaan pääsi kymmenkunta häirikköä.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski