Teemat Lammi

Lammille sosiaalipedagogista hevostoimintaa

Hanna Siirilä

Hevostoiminta Remakka -nimellä uuden yrityksen Lammin Ronniin perustanut lähihoitaja Hanna Siirilä kävi vuonna 2010 Ypäjän hevosopiston ja Turun yliopiston yhteistyössä järjestämän sosiaalipedagogisen hevostoiminnan täydennyskoulutuksen. Tämän jälkeen Siirilä työskenteli lastensuojelussa ohjaajana, niin että työnkuvaan on kuulunut sosiaalipedagoginen hevostoiminta.

– Hevostoiminta Remakan toiminta-ajatus on tarjota hevostoimintaa hyvin yksilöllisistä lähtökohdista, niin että jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa hevosten kanssa rauhallisessa ympäristössä ja juuri sillä tavalla, kun itsestä tuntuu hyvälle. Toimintaa ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys, Siirilä kertoo.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on työskentelytapa, jota voidaan käyttää sosiaalisen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen sekä sosiaaliseen kuntoutukseen. Tuki- ja viriketoiminnan lisäksi Hevostoiminta Remakka järjestää muun muassa erilaisia ratsastusleirejä, talutusratsastusta, ponin hoitoa, ratsastusta ja ajoa sekä tietenkin heppakerhot lapsille ja nuorille ja myös yksilöllisiä ratsastus- tai ajotunteja aikuisille. Palveluvalikoimaan kuuluu myös ratsutus.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski